ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ενσωματώνοντας όλα τα πλεονεκτήματα του προγράμματος με την ονομασία CITROËN ADVANCED COMFORT®, η πανοραμική οροφή του Citroën C4 SpaceTourer, επαναπροσδιορίζει την αίσθηση της ευεξίας για όλους τους επιβάτες, παρέχοντας ταυτόχρονα και μοναδικό επίπεδο ορατότητας. Η συγκεκριμένη ηλιοροφή θέτει νέα πρότυπα σε ότι αφορά τη συνολική γυάλινη επιφάνεια του αυτοκινήτου (5.30μ2), επιτρέποντας στο φυσικό φώς να πλημμυρίσει το εσωτερικό, και ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την αίσθηση της ευρυχωρίας και του εξαιρετικά φωτισμένου εσωτερικού.

Το Citroën C4 SpaceTourer προσφέρει ιδανικό επίπεδο ηχομόνωσης και απομόνωσης κραδασμών, σε βαθμό που εξασφαλίζει στους επιβάτες του την αίσθηση ότι βρίσκονται μέσα σε ένα «κουκούλι». Το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης απορροφά κάθε κραδασμό που φτάνει στην κολώνα του τιμονιού από το δρόμο, ελαχιστοποιώντας κάθε θόρυβο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μέσω της ανάρτησης, και μία απαράμιλλη αίσθηση του δρόμου.

Χάρη στις συμπαγείς εξωτερικές του διαστάσεις (μήκος: 4.44μ./ πλάτος: 1.83μ./ ύψος: 1.61μ.), το Citroën C4 SpaceTourer (στην 5θυρη έκδοση) συνδυάζει την τυπική διάταξη μίας καμπίνας με εύκολα διαμορφώσιμη σχεδίαση.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Για μέγιστη άνεση και οδηγική απόλαυση, το Citroën C4 SpaceTourer εφοδιάζεται τώρα και με το αυτόματο κιβώτιο με τον κωδικό EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). Χάρη στο EAT8 επιτυγχάνεται ο ιδανικός έλεγχος στις αλλαγές των ταχυτήτων, και ο περιορισμός τόσο της κατανάλωσης όσο και των εκπομπών του CO2.  Το νέο αυτό αυτόματο κιβώτιο μειώνει την κατανάλωση έως και 7% σε σχέση με το EAT6, αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται χάρη στις 8 σχέσεις του, την μεγαλύτερη αποδοτικότητα, και το σύστημα Stop & Start που λειτουργεί με ταχύτητα έως και 20χλμ/ώρα. Το EAT8 είναι επίσης ελαφρύτερο και πιο συμπαγές σε διαστάσεις. Οι εξαιρετικά ομαλές αλλαγές συμβάλλουν καταλυτικά στη δημιουργία μίας μοναδικής αίσθησης άνεσης κατά την οδήγηση.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

To design του εμπρός μέρους του Citroën C4 SpaceTourer, είναι ελκυστικό και στιλάτο. Η ξεχωριστή φωτιστική ταυτότητα με τα 3πλά φωτιστικά σώματα, είναι και το αισθητικό γνώρισμα που χαρακτηρίζει όλα τα σημερινά Citroën. H μάσκα χωρίζεται σε δύο τμήματα από τον βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος προφυλακτήρα, και το λεπτό σχήμα των φωτιστικών σωμάτων μοιάζει να περιβάλλει το εμπρός και τα πλευρικά μέρη του αμαξώματος.

 

 

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

Διαφημιστικό ΦυλλάδιοΤεχνικά Χαρακτηριστικά