ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της, η Citroën παρουσιάζει μία επετειακή έκδοση μίας σειράς μοντέλων της με την ονομασία “Origins”, με στόχο να αποτίσει φόρο τιμής στην πλούσια αυτοκινητιστική της κληρονομιά. Για να γιορτάσει τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, το Citroën C3 προσφέρει μοναδικές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Η συλλεκτική έκδοση C3 Origins διατηρεί ατόφια αυτά τα χαρακτηριστικά, διαθέτοντας ταυτόχρονα και ένα εσωτερικό περιβάλλον αφιερωμένο στην εξατομίκευση.

Εξωτερικά, το αμάξωμα διαθέτει γραφικά σε μπρονζέ απόχρωση, που αναπαριστούν  το πρώτο σήμα με τα «διακριτικά του λοχία». Σε μπρονζέ αποχρώσεις είναι και τα πλαίσια των προβολέων ομίχλης και το διακοσμητικό του Airbump®. Στην 5η πόρτα η πινακίδα με τον τύπο του μοντέλου συνοδεύεται από  το σήμα Origins. Τα φυμέ κρύσταλλα και οι αλουμινένιες ζάντες των 17” σε απόχρωση Cross Black* αποτελούν δύο ακόμη χαρακτηριστικά στοιχεία του στυλ της συγκεκριμένης έκδοσης. Το αυτοκόλλητο με την υπογραφή “Origins since 1919” κοσμεί τις εμπρός πόρτες.

Η συλλεκτική έκδοση Origins διαθέτει Γκρι επενδύσεις με χρυσές εμφανείς ραφές, υπογραφή “Origins”, ειδικά πατάκια και μπρονζέ λεπτομέριες στο ταμπλό που δένουν αρμονικά με το χρώμα του αμαξώματος.

Το Citroën C3 Origins* προσφέρει 9 συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, όπως το σύστημα πλοήγησης Citroën Connect Nav, που διευκολύνει την καθημερινότητά σας.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το Citroën C3 Origins προσφέρεται με κινητήρες τελευταίας γενιάς, βενζίνης PureTech και diesel BlueHDi. Το Citroën C3 Origins με τον 3κίλυνδρο κινητήρα PureTech 82 καθώς και με τους κινητήρες  Puretech 110 S & S και Diesel BlueHDi 100 S & S εφοδιάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE